Křenovice 2012

03.11.2012 19:02

MODELÁŘSKÁ SOUTĚŽ O ZLATÝ KŘEN 2012.

   

    V tradičním dušičkovém termínu 27.10.2012 proběhla modelářská soutěž O ZLATÝ KŘEN. Letos poprvé v divadelním sále a za pomoci kolegů z Klubíčka. Soutěž byla věnována našemu rodákovi pplk. gšt. Ferdinandovi Šedovi, o kterém si můžete přečíst na našich webových stránkách https://modelklubkrenovice.webnode.cz/news/plk-gst-ferdinand-seda/ Této soutěže se zúčastnilo 40 modelářů z deseti míst našeho kraje, kteří přivezli celkem 130 modelů. Oceněno bylo celkem 26 soutěžních modelů, více se dovíte z výsledkové listiny. Fotogalerie modelů je zde a fotky od kolegy Tomáše "Bud" Rozehnala z KPM Znojmo jsou tady. Zkamáním byla neúčast modelářů z řad Křenovských dětí pro které byla nachystána zvláštní cena. Možná to bylo zapříčiněno podzimními prázdninami a velmi špatným počasím. Také se na tom podepsala slabá propagace soutěže ve škole.

    Pro ty co mají zájem o modelaření, děti či dospělí mohou mne nebo Radko Bohdálka požádat o radu. A ti co mají ostych mohou navštívit naše stránky a tam požádat o radu nebo návod jak začít modelařit.

    Bohužel sál MKS na Václavské ulici ještě nebyl dokončen a proto tato soutěž byla uspořádána v divadelním sále. Současně ve stejný den pořádali divadelnici Klubový večer a proto jsme naši soutěž ukončili dříve. K tomuto vysvětlení bych rád připojil omluvu všem co přišli a modely již neviděli. Také bych rád poděkoval za sponzorské dary firmě HMmodel a obci Křenovice.

                                                                                                                Jaromír Vrána

 


www.modelklubkrenovice.webnode.cz